0164-745994

Klachten

Heeft u een klacht? Het kan voorkomen dat u tijdens de begeleiding tegen zaken aanloopt die voor u onacceptabel zijn. Uw hulpverlener hoort graag persoonlijk van u wat de oorzaak van de klacht is en zal samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing. Pandor streeft ernaar om zoveel mogelijk klachten intern op te lossen door met elkaar te praten. Mocht u er met de hulpverlener niet uitkomen dan kan de betrokken divisiemanager de klacht met u bespreken om te komen tot een positieve oplossing. Pandor staat altijd open voor verbetering als het gaat om onze hulpverlening en gaat graag in gesprek met u als u daar behoefte aan heeft. Voelt het niet goed om een gesprek aan te gaan, dan kunt u de klacht ook schriftelijk indienen bij de leidinggevende. Zie de pagina Aanmeldingen voor een overzicht van de leidinggevenden per locatie en regio.

Indien u om redenen niet het gesprek kunt aangaan met een van onze hulpverleners en een officiële klacht wilt indienen dan kunt u gebruik maken van de link Klachtenportaal Zorg onderaan de pagina op onze website. Klachtenportaal Zorg biedt u als cliënt een onafhankelijk platform om klachten te uiten en te laten behandelen en biedt zorgverleners, zoals Pandor, een ervaren en deskundige onpartijdige klachtenbehandeling. Op de website van Klachtenportaal Zorg is er een uitgebreide klachtenprocedure te vinden voor cliënten, waar stap voor stap beschreven staat hoe de procedure in zijn werk gaat. Alle communicatie omtrent de klacht verloopt via het Klachtenportaal Zorg en wordt begeleidt door een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Vertrouwenspersoon

Alle (pleeg)kinderen, (pleeg)ouders en verzorgers die te maken hebben met jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Afhankelijk van je woonplaats kun je terecht bij het AKJ of bij Zorgbelang. Het AKJ en Zorgbelang zijn zelfstandige stichtingen en zijn niet in dienst van Pandor. Ondersteuning door een vertrouwenspersoon is gratis. Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de hulpverlener van Pandor, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren zij naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met Pandor.

Het AKJ en Zorgbelang is te bereiken via het telefoonnummer: 088-5551000 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Chat met een vertrouwenspersoon via de website: www.akj.nl. De chat is open van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 20:00 uur en op vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant