0164-745994

Gedragswetenschapper (Jeugd) - Oost Brabant

Heb jij ervaring als Gedragswetenschapper in de jeugdhulpverlening, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en deins je niet terug voor multiproblematiek? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken.

Jouw functie

Als gedragswetenschapper binnen Pandor ben je breed inzetbaar. Je voorziet jouw collega’s, zowel ambulant als dagbegeleiding, van inhoudelijke coaching en advisering. Je ondersteunt hen bij het op- en bijstellen van het hulpverleningsplan en de daarbij behorende rapportages. Je hebt daarbij zicht op het gehele hulpverleningsproces en ondersteunt bij het maken van kernbeslissingen. Voor de dagbegeleiding voer je tevens de intakegesprekken en sluit je aan bij evaluaties.  

Ook coach je de Jeugdzorgwerkers in hun ontwikkeling als professional o.a. door middel van periodieke casuïstiekbesprekingen en mentorgesprekken. Waar nodig kan het daarnaast zijn dat je aansluit bij gesprekken, huisbezoeken of begeleide bezoeken.

Je zult veel werkzaam zijn vanaf onze dagbegeleidingslocatie in Eindhoven, waar we werken voor jongeren die niet naar school gaan of dreigen uit te vallen. Maar je bent ook regelmatig op andere locaties in West-Brabant te vinden ter ondersteuning van een team Ambulante Jeugdprofessionals.

Geen dag is hetzelfde! Door jouw professionaliteit, vastberadenheid en de vaardigheid om kennis te delen, ben jij de collega waar wij bij Pandor blij van worden.

Dit zijn wij
Pandor Jeugdzorg biedt programma’s en ondersteuning voor jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht.  Op het gebied van regie, ambulant, opvoedondersteuning, conflictscheiding en dagbegeleiding, actief in Brabant en Zeeland. Pandor is een jonge, groeiende organisatie, maar stelt laagdrempelig- en kleinschaligheid voorop. Wij leveren hulpverlening op maat, hanteren minimale wachtlijsten en zien mogelijkheden buiten de reeds bestaande routes. Een organisatie met lef!

Jouw inbreng

 • Een afgeronde master psychologie of orthopedagogiek met basisaantekening diagnostiek;
 • Een geldige SKJ registratie
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;
 • Lef & creativiteit, je durft in het belang van kind & gezin buiten bestaande kaders te denken;
 • In het bezit van een rijbewijs en auto;

Wat wij bieden
Een vrije, betekenisvolle functie waarin ruimte is voor eigen inbreng. Binnen Pandor krijg je de kans om te leren en jouw persoonlijke professionaliteit verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een fijn en collegiaal team met veel kennis & ervaring.

 • Salarisschaal 11 conform CAO Jeugdzorg, met een minimum van € 3240,13 en een maximum van €4898,26 bij een fulltime dienstverband (36 uur), inschaling o.b.v. ervaring;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Ruime zakelijke reiskostenvergoeding;
 • Een SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (8,3%);
 • Deelname aan pensioenregeling Zorg & Welzijn.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd stuur ons dan jouw CV en korte motivatie via onderstaand formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Monica van der Heide op 06-11267337.

 
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een bericht in.
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant