0164-745994

Meewerkend Teamleider Jeugdzorg Ambulant Zeeland

Ter uitbreiding van het ambulante team in Zeeland zoeken we een gepassioneerde Meewerkend Teamleider Ambulant.

Als Meewerkend Teamleider neem je een coördineerde positie binnen het ambulante team van Jeugdprofessionals in de regio Zeeland. Je schakelt naast je collega’s ook met de directie en het MT.  Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor de regionale partijen waar Pandor mee samenwerkt (gemeentes, jeugdzorginstanties, etc.) .
Jij zet iedere collega zoveel mogelijk in zijn of haar kracht en zorgt ervoor dat je samen met het team de visie van Pandor uitdraagt.

Naast de rol als teamleider ga je ook als jeugdprofessional aan de slag. Met hulpverlening op maat weet jij op een professionele manier een kind en het gezin met meervoudige problematiek weer vertrouwen te geven in hun eigen kracht.
Je biedt ambulante begeleiding aan kinderen en opvoeders in gezinssituaties waarbij sprake is van problematiek op meerdere levensgebieden al dan niet met veiligheidsrisico’s. Dit doen we in de vormen van casusregie, casusregie +, IPT, opvoedondersteuning en bezoekbegeleiding. Je weet wat veiligheid inhoudt en hebt snel door wat een gezin kan versterken en weer in haar eigen kracht kan zetten. Geen dag is hetzelfde! Door jouw passie, professionaliteit en de vaardigheid om overzicht te bewaren in complexe gezinssituaties, ben jij de collega waar wij bij Pandor blij van worden.

Dit zijn wij
Pandor Jeugdzorg biedt programma’s en ondersteuning voor jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht.  Op het gebied van regie, ambulant, opvoedondersteuning en conflictscheiding actief in Brabant en Zeeland. Pandor is een jonge, groeiende organisatie, maar stelt laagdrempelig- en kleinschaligheid voorop. Wij leveren hulpverlening op maat, hanteren minimale wachtlijsten en zien mogelijkheden buiten de reeds bestaande routes. Een organisatie met lef!

Jouw inbreng

 • Een SKJ-registratie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
 • Je vindt het geen probleem om incidenteel ook in de avonduren en weekenden te werken;
 • Lef & creativiteit, je durft in het belang van kind & gezin buiten bestaande kaders te denken;
 • Woonachtig in Zeeland;
 • In het bezit van rijbewijs en eigen auto;
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat wij bieden
Een vrije, betekenisvolle functie waarin ruimte is voor eigen inbreng. Binnen Pandor krijg je de kans om te leren en jouw persoonlijke professionaliteit verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een fijn en collegiaal team met veel kennis & ervaring.

 • Salarisschaal 10 conform CAO Jeugdzorg, inschaling o.b.v. ervaring;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Ruime reiskostenvergoeding;
 • Een SKJ geaccrediteerd opleidingsaanbod en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (8,3%);
 • Deelname aan pensioenregeling Zorg & Welzijn.

Interesse?  
Ben je geïnteresseerd stuur ons dan jouw CV en korte motivatie via onderstaand formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Monica van der Heide op 06-11267337.

 
Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een bericht in.
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant