0164-745994

Veelgestelde vragen

Hoe lang is jullie wachttijd?

De wachttijden per divisie verschillen, maar momenteel werken we met korte wachtlijsten. Voor de meest actuele stand van zaken kunt u telefonisch of per email contact opnemen met de desbetreffende divisiemanager, te vinden op de pagina Aanmelden.

Wat gebeurt er na een aanmelding?

Na een aanmelding, telefonisch of per email, worden er afspraken gemaakt met de verwijzer of ouder. Indien er geen wachttijd is wordt er een passende professional aangewezen die contact opneemt met de betrokkene voor een eerste kennismaking. Wanneer er een wachttijd is zal er overleg plaatsvinden hoe deze periode het beste te overbruggen. Meest wenselijk is de intake te plannen wanneer de betrokken professional ruimte heeft om direct aan de slag te gaan.

Wanneer is een aanmelding compleet?

Een aanmelding kan telefonisch of komt binnen per email bij de betreffende divisie.

Telefonisch verduidelijken we de vraag, halen we informatie op en kijken we of er relevante achtergrondinformatie of onderzoeksvragen beschikbaar zijn. Indien mogelijk wordt de verwijzing vooraf opgemaakt. Indien er nog geen duidelijk beeld is over hoe Pandor ingezet kan worden wordt de verwijzing in sommige gevallen achteraf opgemaakt, altijd in overleg met betrokkenen.

Zijn er kosten verbonden aan een hulptraject?

Aan jeugdhulptrajecten zijn geen kosten verbonden, want deze worden gefinancierd vanuit de betreffende gemeenten. Wanneer een hulptraject vanuit de WMO wordt begeleid kan hier een eigen bijdrage aan verbonden zijn.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant