0164-745994

Over ons

Missie en visie

Onze missie

Pandor is een organisatie met lef. Wij leveren hulpverlening op maat. Pandor ziet mogelijkheden buiten de reeds bestaande routes, daarbij hanteren wij geen 9 tot 5 mentaliteit.
Pandor creëert een omgeving, waarbij zowel de cliënt als de werker kunnen leren en proberen. Informeel, maar professioneel.

Onze visie

Pandor is een groeiende organisatie, maar stelt laagdrempelig- en kleinschaligheid voorop. Het individu als instrument. Pandor gaat altijd uit van de kracht van de eigenheid van haar cliënten en van haar werknemers. Pandor stimuleert haar medewerkers in creatieve oplossingen en het ontwikkelen van persoonlijke professionaliteit. Pandor is ondernemend en zoekt naar nieuwe manieren om hulpverlening passend en juist in te vullen.

Door trouw te blijven aan onze visie van minimale wachtlijsten, door specialisme op te bouwen en onze medewerkers te trainen en verder te professionaliseren, komen we tot passende zorg voor onze cliënten. We houden zicht op de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt i.s.m. zorgonderaannemers. Pandor zorgt hierdoor voor groeimogelijkheden voor onze medewerkers.

Zie de pagina Wat wij bieden voor meer informatie over ons aanbod

Vragen? neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons (0164-745994).

Wilt u liever direct contact met een van onze divisiemanagers? Zie de pagina Aanmelden voor contactgegevens.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant