0164-745994

Professionals

Samenwerkingen: Fit Dynamics

Logo Fit DynamicsFit Dynamics & Pandor

Een unieke samenwerking!
Fit Dynamics en Pandor slaan de handen ineen om jongeren in deze tijd zowel fysiek als mentaal een push in de gezonde sportieve richting te geven.

Fit Dynamics is de gym waar we grenzen verleggen, zowel fysiek als mentaal, dankzij begeleiding in de groep en op persoonlijk niveau. We behalen doelen en tillen je naar een hoger niveau door trainingen in kickboksen, kracht, conditie en spel.

De Dagbegeleiding van Pandor in Breda biedt in samenwerking met Fit Dynamics de mogelijkheid om de mindset van de jongeren een gerichte boost te geven als onderdeel van het totale programma. Voor jongeren met overgewicht of een depressie is er een specifiek programma gemaakt. Daarnaast starten we regelmatig weerbaarheidstrainingen. Kernwoorden zijn intuïtie, motivatie en inspiratie. De jongeren leren bij Fit Dynamics zowel fysiek als mentaal in beweging te komen onder de begeleiding van de medewerkers van Pandor.

In de samenwerking tussen Fit Dynamics en Pandor willen we specifiek aandacht besteden aan jongeren tussen de 14 en 18 jaar die behoefte hebben aan persoonlijke en laagdrempelige manier van trainen. Binnen Fit Dynamics en Pandor zijn de medewerkers gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van jongeren met een individuele vraag, waarbij het uitgangspunt is dat zij fitter en getrainder worden en beter in hun vel gaan zitten. We hebben een gevarieerd aanbod aan trainingsmogelijkheden en bepalen samen met de jongeren wat het beste bij hen past.

Bij vragen of interesse graag contact opnemen via:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-39451773
Adres Fit Dynamics: Spinveld 66, 4815 HT Breda

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant